اول شى
تعصجى الللحمة
تسلقى مكرررونتك
تعملى البشمل او تجييبية جااهز
الطريققة البشمل
3م دقيق كباار 2كوب حليب معلقة سمن فلفل اسودومكعب مااجى
تحطى السمن الى ان يسسسيح تم الدقيق وتقلبى لحد ميصفر وبعد الللبن والماجى والفلفل وتقلبى على نااار هااادية لحد ميمسك ولو طول وما مسك زيدى دقيق بس دوبية الاول برة فى شوية ماء بااارد....
حضرى البايركس ورشى فية شوى زيت خفيف وحطى بقسماط رشة خفيفة تم طبقة مكروون عليهاا معلقتين بشششمل ...ثم الللحمة الفرووومة عليهاا معلقتيين بشمل وممكن تضيفى طبعااا للحمة اى شى تحبية هياا معصجة طبعاا انا باكد,,,,,,,,,,,,,,,, والطبقة التانية من الكرووونة ثم باقى البشمل بتاعك
ممكن تضيفى جبنة وشوى زتووون وطبعا مقطع حتت صغييرة لانة فية سعراات كتير كفاية صيينية المكرووونة المدمرة دى
على فكرة الى يجيب زتوون يجيبة حلقاات احسن لان كل خمس حلقاات بتسااوى زتوونة يعنى 7 سعر حرارى دة معلومة عشان السندوتس
وتدخليهاا الفرن وبلهناااا والشفاااا ان ش**** تعجبكوو والى تعجبة يقووولى مممكن